Schrijf je in voor de inloopmomenten van eind juni

  • 15 juni 2021

Het projectteam van Nieuwe Sluis Zeebrugge heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Zo zijn er stappen gezet in de lopende onderzoeken, met de verfijning van de alternatieven en in het participatietraject. Om iedereen daarvan op de hoogte te brengen, verspreiden we aan het einde van deze maand een infokrant en organiseren we enkele inloopmomenten bij de projectzuilen. Voor die inloopmomenten kan je je vanaf vandaag inschrijven.

De projectzuilen staan vanaf 24 juni op het graspleintje aan de Venetiëstraat in Zeebrugge. Dat is op ongeveer 100 meter van het buurtcentrum d'Oude Stoasie richting de Veerbootstraat. Op de zuilen lees je meer informatie over onder andere de voortgang van de onderzoeken, de alternatieven met kaartmateriaal, het leefbaarheidsplan en het participatietraject. Op 24, 28 en 30 juni zijn daar experten van het projectteam aanwezig om extra uitleg te voorzien en jouw vragen te beantwoorden. Wie graag in gesprek gaat met de experten, kan zich vooraf inschrijven voor die inloopmomenten. Uiteraard kan je de zuilen ook op andere momenten vrij bezichtigen. De zuilen blijven staan tot midden juli.

Boek een tijdslot

Heb jij een vraag voor de experten? Schrijf je dan in voor een van de inloopmomenten bij de zuilen. Die momenten vinden plaats op:

- Donderdag 24 juni 2021 tussen 18.00 en 20.00 uur.
- Maandag 28 juni 2021 tussen 18.00 en 20.00 uur.
- Woensdag 30 juni 2021 tussen 14.00 en 16.00 uur.

Op deze dagen voorzien we telkens twee tijdsloten van één uur waarvoor maximum 15 personen zich kunnen inschrijven. Zo zorgen we ervoor dat iedereen de kans heeft om vragen te stellen aan de experten volgens de geldende coronamaatregelen. Schrijf je in via deze link: http://calendly.com/nieuwe-sluis-zeebrugge/inloopmomenten-juni-2021.