Nieuwe infokrant en projectzuilen in juni

  • 31 mei 2021

De afgelopen maanden werkten de verschillende studieteams aan de onderzoeken, een belangrijk onderdeel van de uitwerkingsfase. In juni verspreiden we een nieuwe infokrant om de buurt op de hoogte te houden over de laatste stand van zaken van het project. Daarnaast plaatsen we ook weer projectzuilen met alle informatie in Zeebrugge.

Alle inwoners, bedrijven, scholen en organisaties van Zeebrugge, Lissewege en Zwankendamme ontvangen eind juni de derde infokrant van het project Nieuwe Sluis Zeebrugge in hun brievenbus. In die editie lees je alles over de voortgang van de onderzoeken, de uitwerking van de alternatieven uit de geactualiseerde projectonderzoeksnota en het leefbaarheidsplan en participatietraject. Ook gebiedscoƶrdinator Karel Masureel komt aan bod in de krant. Hij vertelt je meer over zijn functie.

Wie geen krant in de brievenbus ontvangt of een extra exemplaar wil, kan er eentje vinden op enkele openbare plaatsen in en rond Zeebrugge. Op de website voegen we een digitale versie toe aan deze pagina. Alle informatie over wanneer en waar je de krant kan vinden, lees je binnenkort op deze website.

Inloopmomenten bij de projectzuilen

De informatie uit de krant vind je ook op de projectzuilen. Die zullen vanaf eind juni ongeveer een maand in Zeebrugge staan. Je kan de zuilen doorlopend raadplegen wanneer je dat wenst. Op bepaalde inloopmomenten zijn er ook experts van het projectteam aanwezig die je een extra woordje uitleg geven bij de informatie. Inschrijven voor de inloopmomenten kan binnenkort via een link op deze website.