Nieuwe vacatures bij Departement MOW

  • 7 maart 2022

Om het huidige projectteam van de Nieuwe Sluis Zeebrugge te versterken worden extra arbeidskrachten aangeworven. Momenteel staan er nog enkele vacatures open.  

Procesmanager 

Als 'Procesmanager' staat de werknemer in voor de opvolging van de lopende processen in het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge. Deze persoon zorgt voor procesoptimalisatie en werkt binnen elke discipline een procesplan uit. Verder waakt de Procesmanager over de correcte uitvoering van de processen. Een uitgebreide omschrijving van de vacature vind je op https://www.bouwmeeaanvlaanderen.be/?id=53&vac=7641.                     
Geïnteresseerden kunnen via deze website solliciteren tot en met 03/04/2022. 

 

Planningsmanager 

Als 'Planningsmanager' staat de werknemer in voor de planning van het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge. De werknemer werkt nauw samen met de interne en externe stakeholders en bewaakt zowel de globale planning als de deelplanningen. Verder detecteert de Planningsmanager potentiële knelpunten en biedt oplossingen aan. Een uitgebreide omschrijving van de vacature vind je op https://www.bouwmeeaanvlaanderen.be/?id=53&vac=7642.
Geïnteresseerden kunnen via deze website solliciteren tot en met 03/04/2022.

 

Manager risico- en communicatiebeheer

Als 'Manager risico- en communicatiebeheer' staat de werknemer in voor het risicomanagement in het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge. Verder is de werknemer verantwoordelijk voor het uitwerken en beheren van doordachte communicatiemomenten. De werknemer werkt nauw samen met het projectteam. Een uitgebreide omschrijving van de vacature vind je op https://www.bouwmeeaanvlaanderen.be/?id=53&vac=7643.
Geïnteresseerden kunnen via deze website solliciteren tot en met 03/04/2022.

 

Algemeen Projectmanager

Als 'Algemeen Projectmanager' is de werknemer de eindverantwoordelijke voor de realisatie van het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge. Deze persoon is verantwoordelijk voor de projectplanning, het organiseren van de uitvoering en het aansturen van het team. Verder bewaakt de Algemeen Projectmanager de voortgang, de budgetten en de projectrisico's. Een uitgebreide omschrijving van de vacature vind je op https://www.bouwmeeaanvlaanderen.be/?id=53&vac=7630.                                       
Geïnteresseerden kunnen via deze website solliciteren tot en met 10/04/2022.